Följ bloggen via RSS

Följ bygget

Här kan du följa vårt nybygge i Backa Röd. Du kommer att få läsa när det hänt något som vi tycker är värt att berätta om, se bilder på hur bygget växer fram och få information om när lägenheterna går att söka.

 • Publicerat

  Nu har alla flyttat in!

  Nu är Backa Röds Pärlor färdigställt och alla hyresgäster har flyttat in. Vi passar på att önska alla våra nya hyresgäster en trevlig sommar!

 • Publicerat

  Vill du flytta till Blendas Gata 27?

  Nu finns det nya lägenheter på Blendas Gata 27 på Omflyttningsplatsen!

 • Publicerat

  Nu kan du söka lägenhet på Blendas Gata 47

  Just nu kan du som är hyresgäst hos oss söka de nya lägenheterna på Blendas Gata 47 via Omflyttningsplatsen. Dessa lägenheter har inflyttning 1 maj 2015. Är du nyfiken på hur lägenheterna…

 • Publicerat

  Nya hyresgäster flyttar in i Backa Röd

  Poseidons nybyggnationer fortsätter stadigt. Men hur är det att flytta och bo i en helt ny bostad. Här har vi besökt ett familjen Bendetto som vet. De öppnar dörrarna till sina lägenheter och berättar…

 • Publicerat

  Nu startar uthyrningen på Blendas Gata 49

  Om du är hyresgäst hos Poseidon har du nu möjlighet att fram till och med den 16 november söka de första lägenheterna på Blendas Gata 49, som har inflyttning den 1 mars 2015, via Omflyttningsplatsen…

 • Publicerat

  Jacobs Gata finns på Omflyttningsplatsen

  Just nu kan du som är hyresgäst hos oss söka de nya lägenheterna på Jacobs Gata via Omflyttningsplatsen. Dessa lägenheter har inflyttning 1 december 2014.

 • Publicerat

  Hyresgäster flyttar in!

  I veckan var det äntligen dags för de första hyresgästerna att flytta in i det första påbyggda huset på Julias gata 93! Under september kommer huset att fyllas successivt. Vi hoppas att alla ska trivas!

 • Publicerat

  Visningslägenhet i Backa Röd

  Det första av Poseidons fem lågenergihus i Backa Röd är inflyttningsklart i början av september. Vi har iordningställt en visningslägenhet som intresserade kan komma och titta på.

 • Publicerat

  Markbesiktning i hällregn!

  I hällregn var det markbesiktning i Backa Röd. Vid samma tillfälle passade vi på att inviga sandlådan, som blev klart godkänd. Planering i området kommer att ske i höst.

 • Publicerat

  Första punkthuset är klart för besiktning

  Nu är första punkthuset klart för besiktning och utvändigt håller det på att färdigställas! Sandlådan snart redo att bygga tunnlar och sandslott i.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 Nästa