Beskrivning

Husen på Elins Gård har totalt 117 lägenheter. Nedan följer en kort beskrivning av lägenheterna.

Planlösningar

Samtliga lägenheter har halvöppna planlösningar, det vill säga köket och vardagsrummet hänger samman.

Balkonger

Alla lägenheter kommer att få en egen balkong eller uteplats. 88 av dem kommer att vara inglasade.

Utemiljöer

Mellan husen skapas en stor gemensam gård som ska inge en torgkänsla då det kommer finnas planteringar, lekmöjligheter, sittplatser samt ett miljöhus.

Ytskikt

Materialet som är genomgående för alla lägenheter är att det kommer att finnas parkett i alla utrymmen förutom i badrummet där det kommer att vara klinker.
Lägenheter kommer att vara målade i ljusa och neutrala kulörer och där fönsterbräderna är av natursten.

Badrum

Badrummen är helkaklade med el handdukstork och där tvättmaskin och torktumlare finns installerade. Badrummen har dusch och har även en bänkskiva för avlastning.

Kök

Alla kök är utrustade med vita skåpsluckor och har kakel som stänkskydd. Dessutom är det förberett för diskmaskin.

Tv och Bredband

Samtliga lägenheter är utrustade med Framtidens Bredband – ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Klicka här för att läsa mer.

Energi- och miljöfokus

Varje lägenheter har IMD, individuell mätning och debitering av varmvatten, vilket medför att du endast betalar för det varmvatten som just du använder.

Övrigt

Alla hus är rökfria.

Till varje lägenhet hör ett eget källar,- eller vindsförråd.

Det finns hiss i samtliga uppgångar.

Parkeringar

Till husen finns ett antal bilparkeringar. För dig som hellre väljer cykeln finns det gott om plats att parkera cykeln intill husen. Väderskyddade cykelplatser byggs i anslutning till husen under sedumtak.

Så här fungerar uthyrningen

Tycker du att lägenheterna är intressanta? Så här går du tillväga för att söka en lägenhet på Elins Gård.

Under rubriken "Lägenheter" ser du när de olika lägenheterna blir sökbara. Först kan du som redan är hyresgäst hos Poseidon söka lägenheterna via Omflyttningsplatsen. Omflyttningsplatsen hittar du på vår hemsida, via Mina sidor.

De lägenheter som inte hyrs ut via Omflyttningsplatsen kommer att publiceras på Boplats Göteborg. På Boplats kan även du som inte bor hos Poseidon söka. De första lägenheterna kommer att läggas ut på Omflyttningsplatsen under våren 2015.