Beskrivning

Vårt nya hus i Guldheden innehåller 49 lägenheter. Här följer en kort beskrivning av dem:

Planlösning

Alla lägenheter har öppen planlösning, det vill säga köket och vardagsrummet hänger samman.

Ytskikt

Alla rum har ekparkett med golvlister i ek. I köksdelen och hallen ligger klinker på golvet. Väggarna är målade i en varmvit kulör. Fönsterbrädorna är i kalksten.

Badrum

Badrummen är helkaklade med vitt kakel med grå klinkerplattor på golven. Alla badrum har dusch och handdukstork. Eftersom det saknas gemensam tvättstuga i huset har varje lägenhet egen tvätt- och torktumlare installerad i badrummet.

Kök

Köken är utrustade med vita skåpsluckor och har kakel som stänkskydd. I köken finns keramikhäll och delad kyl och frys. För den som vill sätta in egen diskmaskin är köken förberedda för installation av diskmaskin.

Balkonger och uteplatser

Alla lägenheter har egen balkong, terrass på tak eller uteplats i markplan.

Fibernät för tv och bredband

Samtliga lägenheter är utrustade med Framtidens Bredband - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Klicka här för att läsa mer

Utemiljöer

Huset är byggt i en sluttning med lummig naturmark inpå knuten. Vid huset iordnngställs några mindre gemensamhetsytor med sittplatser.

Parkeringar

Till huset finns ett antal utomhusparkeringar för bil. För dig som hellre väljer cykeln finns gott om plats att parkera cykeln - antingen i utomhusställ eller i det fristående cykelhuset.

Energi- och miljöfokus

Huset byggs som lågenergihus, det vill säga energianvändningen är max 60 kWh/kvm och år.

Varje lägenhet har individuell mätning och debitering av varmvatten, vilket medför att du endast betalar för det varmvatten som just du använder - en sporre för dig som vill spara både miljö och pengar.

Vid huset byggs ett miljöhus med möjlighet att sortera allt ifrån papper och plast till lysrör och batterier.

Övrigt

Huset är helt rökfritt. Det innebär att du slipper besväras av rök från balkonger eller kring huset.

Till varje lägenhet hör ett eget källarförråd.

Huset har en gemensam hiss.

Så här fungerar uthyrningen

Tycker du att lägenheterna är intressanta? Så här går du tillväga för att söka en lägenhet i nya huset i Guldheden.

Först kan du som redan är hyresgäst hos Poseidon söka lägenheterna via Omflyttningsplatsen. Omflyttningsplatsen hittar du på vår hemsida, via Mina sidor.

De lägenheter som inte hyrs ut via Omflyttningsplatsen kommer att publiceras på Boplats Göteborg. På Boplats kan även du som inte bor hos Poseidon söka.