Området

Det nya bostadsområdet Örgryte Torp har ett fantastiskt läge utmed Delsjövägen. Här bor du granne med hela Delsjöområdets naturreservat. Om du uppskattar vacker natur och en aktiv fritid kan du inte bo mycket bättre. I området finns både motionsslingor, badsjöar, golfbana och motionscenter. Lägg till det mängder av utomhusaktiviteter som fiske, paddling, ridning och elupplysta skidspår om vintern.

Samtidigt som naturen finns alldeles inpå knuten är citylivet inte långt borta. Med cykel når du Korsvägen och Avenyn på bara tio minuter.

I närområdet kring Örgryte Torp finns flera mindre livsmedelsbutiker och det planeras även en förskola i bostadsområdet. Närmsta hållplats för spårvagn ligger utmed Delsjövägen, alldeles i närheten.

Så här fungerar uthyrningen

Tycker du att lägenheterna är intressanta? Så här går du tillväga för att söka en lägenhet i Örgryte Torp.

Lägenheterna i Örgryte Torp kommer att hyras ut enligt Poseidons uthyrningspolicy. Det innebär att de först erbjuds till nuvarande hyresgäster hos Poseidon via Omflyttningsplatsen. På Omflyttningsplatsen är det de sökande med längst boendetid i nuvarande lägenhet som erbjuds kontraktet.

Därefter annonseras de ut på Boplats, där alla har möjlighet att anmäla intresse till lägenheterna. På Boplats erbjuds lägenheterna till de sökande som uppfyller sökandekraven och har längst registreringstid på Boplats.