Publicerat

Radhusen läggs ut på Omflyttningsplatsen

Idag börjar Backa Röds 19 nyproducerade radhuslägenheter läggas ut på Omflyttningsplatsen, och blir därmed sökbara för våra hyresgäster!

b

Några radhus åt gången kommer att publiceras på Omflyttningsplatsen, ligga sökbara under cirka en veckas tid, och blir därefter om de inte redan hyrts ut sökbara på Boplats för den som står i kö där. Inflyttning i september.

Radhusen, som ligger intill de 48 nybyggda punkthuslägenheterna vid Wadköpingsgatan på Jacobs gata, har 4 rum och kök fördelat på två plan om totalt 108 kvm. Fasaden består av målat trä och tegel och utanför bostaden finns en egen privat parkering. Alla lägenheter har dessutom en egen uteplats på 5-10 kvm. Det blir parkett i alla rum förutom de två badrummen som har grå klinkers. Förvaringsutrymmen finns det gott om, två klädkammare på övre plan och en på nedre.

– Område kommer att bli trevligt och barnvänligt och planlösningen jättebra med den privata delen med tre sovrum på övervåningen och de sociala ytorna på bottenvåningen, säger Andjelo Milikic som är ombyggnadssamordnare i Backa Röd.

Se vilka radhus som är sökbara på lägenhetsinfon här på poseidonbygger.se. (4 rok)

k

Köken i radhusen blir öppna och trevliga

Entre

Framsidan radhusen i tidig vårsol

v

Vardagsrummet blir ljust och härligt med öppet samband till köket

b

Helkaklade badrum med tvättmaskin och tumlare